Jeg heter Linda Saga, er 49 år, har 3 barn (ungdommer) og bor i Stokke i Vestfold. Jeg jobber som lærer på barneskolen. Jeg lager glassengler (Tiffany engler) som hobby, og dette har jeg holdt på med i 18 år nå :)

Det startet med at jeg og ei venninne så en reportasje i et ukeblad om 4 damer som lagde noe de kalte "vill-engler". Det var vakre glassengler. Dette fikk vi lyst til å lære og vi endte på kurs i Oslo. Der lærte vi hvordan vi skjærer glass, pusser, setter på kobberfolie og lodder. Det kalles Tiffany-teknikken etter Louis Tiffany som lagde de berømte Tiffany-lampene på slutten av 1800-tallet.
I senere tid begynte noen å lage engler i denne teknikken, og dette har spredt seg fra Amerika til Europa... nå det er flere rundt om som lager engler i forskjellige varianter.

Jeg håper disse sidene kan gi deg litt info om hvordan englene mine ser ut, hva de koster og hvordan du kan få tak i dem ;)

...og JA - jeg tror det finnes engler!


lindasaga@sf-nett.no eller tlf 97 16 22 53

Nyeste kommentarer

16.12 | 19:15

Disse tre likte jeg. Hva koster de?

26.11 | 20:13

Hei! Send meg en mail på lindasaga@sf-nett.no så kan jeg sende deg bilder. Fargene går i hvitt, grønntoner, brunt, noen sjeldne turkise.. Håper å høre fra deg igjen!

26.11 | 16:14

Hei! Jeg ønsker å kjøpe noen strandglassengler. Hvilke farger har du?
Mvh Linda

Del denne siden